Nemokamas pristatymas nuo 49 EUR
Continue reading...

Ar tu Hipsteris? 2015-08-24 – Posted in: Blogas

1.       Tu turi barzdą. 2.       Tu augini ūsus. 3.       Tu nešioji didelius, brangius akinius. 4.       Tavo susisiekimo priemonė - dviratis. 5.       Tu dėvi aptemptus skinny džinsus iki kauliukų. 6.       Po mokyklos baigimo dirbai barista. 7.       Tu groji retu instrumentu, apie kurį niekas nėra girdėjęs. 8.       Tu groji grupėje, kurioje žmonės groja instrumentais, apie kuriuos niekas nėra girdėjęs. 9.       Tu turi naujausią IPhone, tačiau dievini savo MacBook. 10.   Nepaisant visų technologijų, tu vis dar skaitai tikras… Continue reading
Continue reading...

Viskas apie skutimosi šepetėlius 2015-08-10 – Posted in: Blogas

Geras skutimosi šepetėlis gali kilstelti jūsų skutimąsi į aukštesnį lygį. Jis padės netik padaryti standesnę putą, bet taip pat nuvalys ir pamasažuos veido odą, pakels barzdos plaukus, dėl to nusiskusite dar švariau, be to, bus mažesnė tikimybė, kad ims įauginėti plaukai. Žinoma, skutimosi šepetėliai nėra visi vienodai, tai galėjote pastebėti ir dėl skirtingos kainos. Geriausi skutimosi šepetėliai yra gaminami iš barsuko šerių, kurie yra tuščiaviduriai, dėl ko sugeria daugiau vandens, o tai leidžia suplakti geresnę putą.

Continue reading
Continue reading...

Barzdos balzamas 2015-08-06 – Posted in: Blogas

Barzdos balzamas – tai sausas barzdos aliejus, susidedantis iš maitinamųjų aliejų, eterinių aliejų – kvapui ir bičių vaško, dėl kurio balzamas yra kietas, bei leidžia truputį paformuoti plaukus. Galutinis rezultatas – produktas jūsų sveikai ir gražiai barzdai.

Continue reading
Continue reading...

Kaip pradėti auginti barzdą – Posted in: Blogas

Kaip pradėti auginti barzdą? Kiek ilgai ją auginti? Ką daryti, kad barzda augtų? Kada pradėti kirpti? Šie ir kiti klausimai kyla kiekvienam vyrui, kuris nori pradėti arba pradėjo auginti barzdą. Čia rasite trumpą instrukciją – user manual’ą, kaip užsiauginti geriausią barzdą, ever! Pradėkite nuo galvos Tiksliau, nuo to kas yra jos viduje. Barzdos nebus, be vieno labai svarbaus ingridiento – pasiryžimo. Reikės ryžto nesustoti niežtint barzdai,  veriant aplinkinių žvilgsniams, draugų klausinėjant, ar matei save veidrody.…

Continue reading
Continue reading...

Kaip skustis 2015-08-05 – Posted in: Blogas

Paimkite minkštą medvilninį rankluoštį ir gerai praskalaukite karštu vandeniu. Taip padarykite keletą kartų, po paskutinio karto, ant rankšluosčio galite užlašinti keletą lašelių skutimosi losjono, kad jaustumėtės gaiviau.

Continue reading